fbpx

Moje ime je Dedaković Ramiz, imam 23 godine. Većinom me zovu Ramče. Živim u Brčkom i studiram grafički dizajn u Banja Luci.

Fotografijom sam se počeo baviti 2011. godine što je vremenom preraslo u ljubav i posao. Svakodnevno se trudim naučiti nešto novo, unaprijediti svoj rad i rezultate, pronaći nove ideje i nove poglede. Do sada, zabilježio sam preko 100 vjenčanja, preko 300 rođendana, 100 krštenja, itd., te sarađivao sa mnogim BH firmama i poduzetnicima. Svakodnevnim radom na raznim projektima, povećavam broj zadovoljnih klijenata, odličnih rezultata, te iskustva i znanja.

 

Volim raditi vjenčanja i portrete. Dajem sve od sebe da klijenti budu opušteni i da se osjećaju ugodno radeći sa mnom i da im olakšam koliko god mogu. Mogu reći da u tome i uspjevam. Od klijenata tražim da čujem njihove ideje, njihovo mišljenje, realizaciji ideja, prijedlozima kako bi imali što bolju saradnju i što bolje rezultate, te se nikad ne ustručava, predložiti ideju, te prijedlog načina rada.

 

“Anybody can be a great photographer if they zoom in enough on what they love.”

 

Moj radni dan nikad nije isti. Svaki put su drugi klijenti, nove lokacije, nova sredina, drugačije svjetlo, drugačiji vremenski uslovi.
Primjer jedne svadbe i rezultati: